Ik Skin Perfection

Bij Ik Skin Perfection geloven we in de schoonheid van iedereen. Onze missie is jouw natuurlijke schoonheid versterken met krachtig bewezen effectieve skincare, ontwikkeld in harmonie met de natuur. Daarom bevat IK skin ook het no label. Dit betekent dat de producten geen chemische toevoegingen zoals parabenen, sulfaten en paraffine bevatten. Ook bevatten zij geen synthetische geurstoffen (parfum), geen kleurstoffen en geen belastende stoffen. De producten zijn tevens dierproefvrij.

Met de producten brengen we stap voor stap de huid terug in een perfecte conditie.  De producten van IK Skin bevatten dan ook dezelfde PH waarde als jouw huid. Hiermee werken we naar een maximale huidverbetering.

Ik skin basis treatment 45 min € 55 (excl. epileren)

Reiniging *diepte reiniging *onzuiverheden verwijderen *masker *oog crème *24h crème

Ik Skin Complete treatment 85 min € 85

Reiniging *diepte reiniging *onzuiverheden verwijderen *epileren *massage gelaat, nek en schouders *masker (onder het masker handmassage) *serum *oog crème * 24h crème

Ik Skin Boost treatment 100 min € 100

Reiniging *diepte reiniging *onzuiverheden verwijderen *epileren *bindweefselmassage gelaat en decolleté *massage gelaat, hoofdhuid *masker *serum *oog crème *24h crème

Collageen boost treatment 55 min € 70

Reinigen *diepte reiniging *bindweefselmassage gelaat en decolleté *collageenvliesmasker *massage nek schouders/hoofdhuid *serum *oog crème *24h crème

Spa Salonne Pro

Spa Salonne pro is vegan en werkt alleen met ingrediënten die een toevoeging zijn voor de huid. Spa Salonne Pro is parabenen-, sulfaat-, en dierproefvrij. Daarnaast maakt Spa Salonne Pro geen gebruik van minerale oliën. Net als Ik Skin Perfection komen beide merken uit Nederland.

Microneedling treatment 60 min € 98,50

Microneedling is een behandeling waarbij er met een speciale Pen een groot aantal kleine kanaaltjes in de huid gemaakt worden. Tijdens de behandeling worden speciale actieve werkstoffen op de huid aangebracht, die via de kanaaltjes direct worden opgenomen door dieper gelegen huidlagen. De huid herstelt en sluit deze kanaaltjes met huideigen, glad collageen. Hierdoor wordt de huid steviger en meer elastisch, en worden (fijne) lijntjes en rimpels verminderd door de toename van collageen.

Bio Pulse Therapy 90 min € 94,50

Wat is BioPulse Therapy? BioPulse Therapy is een intensieve huidherstellende behandeling op basis van biochemie. Het is ontworpen om snel de gezondheid en het natuurlijk functioneren van de huid te herstellen door een betere bloedcirculatie, een hoger zuurstofniveau en lymfedrainage. De behandeling bestaat uit 100% natuurlijke ingrediënten, peptiden en vitaminen: Omdat we ingrediënten gebruiken die het lichaam direct herkent, is de behandeling effectief en snelwerkend.

Bindweefselmassage

De bindweefselmassage is een heel effectieve massage waarbij het bindweefsel in de huid los gerold wordt. Hierbij wordt de doorbloeding gestimuleerd en komen afvalstoffen vrij. Het collageen en elastine wordt gestimuleerd en hierdoor krijg je een liftend effect. Wil je een boost voor je huid? Dan is een bindweefselmassage de oplossing!

Gezicht en decolleté
Los 25 min € 46,50
In kuurverband 6x25min € 232,50 (laatste behandeling krijg je gratis)

*kuurverband is wel aan te raden, het resultaat blijft maar liefst 3 maanden zichtbaar.

Losse behandelingen:

Epileren of harsen van de wenkbrauwen

€ 16 (€ 15 bij een behandeling)

Verven van de wimpers

€ 16 (€ 16 bij een behandeling)

Verven van de wenkbrauwen

€ 16 (€ 16 bij een behandeling)

Harsen

Harsen van de bovenlip

€ 15 (€ 13 bij een behandeling)

Harsen van de kin

€ 15 (€ 13 bij een behandeling)

Foto's gezichtsbehandelingen