Gezichtsbehandeling 2019-09-01T17:10:51+00:00

Ik Skin Perfection

Bij Ik Skin Perfection geloven we in de schoonheid van iedereen. Onze missie is uw natuurlijke schoonheid versterken met krachtig bewezen effectieve skincare, ontwikkeld in harmonie met de natuur. Daarom bevat IK skin ook het no label. Dit betekent dat de producten geen chemische toevoegingen zoals parabenen, sulfaten en paraffine bevatten. Ook bevatten zij geen synthetische geurstoffen (parfum), geen kleurstoffen en geen belastende stoffen. De producten zijn tevens dierproefvrij.

Met de producten brengen we stap voor stap de huid terug in een perfecte conditie.  De producten van IK Skin bevatten dan ook dezelfde PH waarde als uw huid. Hiermee werken we naar een maximale huidverbetering.

De behandelingen zijn opgebouwd door middel van diverse fases. Ik kijk bij elke huidanalyse welke fase geschikt is voor uw huid en neem hierbij de wensen mee van u en uw huid.

Ik Skin Basis treatment €52

*intake* reiniging * diepte reiniging * onzuiverheden verwijderen *masker *oogcreme * 24h creme

Ik Skin Complete treatment €64,75

*Intake *reiniging *diepte reiniging *onzuiverheden verwijderen *epileren
*massage gelaat, nek en schouder/hoofdhuid *masker *serum/oogcreme * 24h creme

Ik Skin Boost treatment € 81

*Intake* reiniging *diepte reiniging *onzuiverheden verwijderen *epileren *bindweefselmassage * massage gelaat, hoofdhuid *masker *serum *oogcreme *24h crème

Acne behandeling €38,50

Huiddiagnose, reiniging, peeling en onzuiverheden worden verwijderd. De behandeling wordt afgesloten met een 24 crème.

(De intake is alleen nodig bij de eerste afspraak bij salon puur by eef)

Microdermabrasie

Microdermabrasie is een intensieve peeling van de opperhuid, waarbij de verhoornde cellen van de bovenste huidlaag worden losgemaakt. Dit gebeurt mechanisch met fijne microkristallen, die met een hoge snelheid op de huid worden gestraald. Hierdoor wordt het bindweefsel verstevigd en de aanmaak van nieuwe cellen gestimuleerd. De huid verhoogt hierdoor de productie collageen en elastine. De huid voelt gladder aan en rimpels en fijne lijntjes worden minder zichtbaar. De huid krijgt een frisse en stralende teint.

De behandeling is los te boeken €50

In kuurverband €300
(Hierbij krijgt u een gratis zonnebrandcrème ter waarde van €34,95)

Bindweefselmassage

De bindweefselmassage is een heel effectieve massage waarbij het bindweefsel in de huid los gerold wordt. Hierbij wordt de doorbloeding gestimuleerd en komen afvalstoffen vrij. Het collageen en elastine wordt gestimuleerd en hierdoor krijg je een liftend effect. Wil je een boost voor je huid? Dan is een bindweefselmassage de oplossing!

Gezicht en decolleté
Los 25 min €35
In kuurverband 6x25min €175 (laatste behandeling krijgt u gratis)

*kuurverband is wel aan te raden, het resultaat blijft maar liefst 3 maanden zichtbaar.