Hoi, ik ben Evelien Veeneklaas

Sinds 2011 werk ik als gediplomeerd schoonheidsspecialiste en sinds 2023 ben ik ook afgestudeerd als medisch schoonheidsspecialiste. Ik heb veel werkervaring opgedaan in verschillende gebieden zoals gezichtsbehandelingen, pedicures en op het gebied van massages. Ik doe mijn werk met veel plezier en enthousiasme en dat heeft me geïnspireerd om door te groeien en mijn eigen salon te starten: Puur by Eef.

Puur by Eef biedt je de ruimte om helemaal tot rust te komen. Tijd, prikkels en stress spelen hier geen rol. Dit is een plek waar 100 % aandacht is voor jou.

Elke huid is anders en verdient een eigen aanpak, daarom bied ik verschillende gezichtsbehandelingen aan, aangepast op jouw huid en wensen. En vergeet vooral je voeten niet! Deze hebben een hoop te verduren en verdienen daarom ook zeker de aandacht. Voor (klachtgerichte) pedicure behandelingen of gewoon een heerlijke ontspannende behandeling voor de voeten ben je bij mij aan het juiste adres.

Het hele lichaam is essentieel en toch wordt het vaak vergeten om daar wat meer aandacht aan te geven. Klachten bij bijvoorbeeld de schouders of rug komen vaak voor bij mensen die een zittend beroep uitvoeren. Bij Puur by Eef kun je een heerlijke ontspanningsmassage boeken aangepast aan jou pijnpunten of klachten. Passend bij wat jou lichaam nodig heeft. Heb je bijvoorbeeld liever een stevige massage? Geen probleem! Hierbij maak ik gebruik van de onderarmtechniek.

Ben je al nieuwsgierig geworden?

Ik zie je graag bij Puur by Eef!

Voor vragen ben ik te bereiken op:
Mail: puurikbyeef@gmail.com
Tel: 06-39873357